Cum Poti Face Inghetata?

Cine poate rezista tentatiei unui castron delicios de inghetata, tipul de care se topeste in gura? Cei mai multi dintre noi vor consuma pana la ultima picatura de inghetata. Acesta este un lucru delicios si un bun mod de a bate caldura in timpul verii. Va puteti relaxa in fata televizorului cu un castron mare de inghetata, care este lipsit de aditivi daunatori si inca are un gust divin.

Cititi in continuare pentru o reteta usoara si delicioasa pentru inghetata de casa pentru a trata papilele gustative. Acum, nu aveti nevoie de o serie de ingrediente diferite si complicate pentru a face inghetata la gust asa cum o fac saloanele de inghetata. Cantitatea diferitelor ingrediente poate fi modificata in functie de gusturile dumneavoastra. Avem practic cinci, sase ingrediente principale.

Este posibil sa dureze pana la cinci ore pentru a face o crema serios de gustoasa de inghetata. Apoi pastrati cel putin o jumatate de litru de crema graosa pentru a face crema de gheata. O puteti de asemenea cumpara din magazine, daca doriti. Acum, in functie de aroma pe care o alegeti, puteti alege doua mari princpale arome, vanilie sau ciocolata. 1 Lingura din aceste doua ingrediente ar trebui sa fie de ajuns. Mai aveti nevoie de o ceasca jumatate de lapte si o cutie de condensat si indulcit.

Puteti pregati frisca intr-un castron mai mare, apoi se adauga amestecul tau de extract, condesant si laptele, plus un varf de cutit de sare, daca este necesar. Acum puteti congela amestecul rezultat timp de cateva ore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *